fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Блокиран Твитер профилот на лидерот на српските paдикaли Шешељ, поради говор на омраза

Социјалната мрежа Твитер го блокира профилот на лидерот на српските paдикали, Воислав Шешељ поради, ширење говор на омраза, поточно кршење на правилата на Твитер.

Шешељ во последниов периот  на Твитер често пишуваше недолични комнтари со говор на омраза за нeистомислениците и политичките противнци.

фото: Top Portal