fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Богојески:На што личи оваа лицитација со “економски мерки” од политичкиве партии?!?

ФБ статус на Петар Бојески – Македонски концепт:

На што личи оваа лицитација со “економски мерки” од политичкиве партии?!?
На што личи ова политиканство?!?
Кој од кого поголема глупост да тресне… па нека биде што биде!

Каде е науката?!?
Каде е академијата?!?
Каде се економските експерти во земјава?!?

Самиот факт што сите “мерки”, предложени од двете коалиции, кои заедно, сложно седат во Владата – Обнова на бандитизмот и (НЕ) Можеме, удираат по чебот на обичниот граѓанин, а никаде ги нема мафијата, олигарсите и банкарите, докажува дека се целосно контролирани од еден центар и продолжуваат да го држат народот под мафијашко ропство!

Сега е потребен разум и експертиза!
Сега е потребно да проговорат нормалните!
Сега се потребни слобода, спокој и солидарност, напиша Богојески на ФБ.

фото: ФБ