fbpx
Сѐ за политика на едно место!

(ВИДЕО) Богојески: Наместо за кампања, парите за заштитни маски!

Македонски концепт сите пари за промоција на кандидати ги пренаменува за набавка на заштитни маски, кои ќе ги донира во болниците и ранливите категории на граѓани. Нивните волонтери им се ставаат на располагање на државните институции да помигнат онаму каде што е потребно, истакна во своето видео обраќање Петар Богојески.

Видео обраќањето на Богојески може да го погледнета на овој линк.