fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Богојески распали по Бугарија!!!

Бугарија едноставно мора да го признае македонскиот јазик, жестоко распали Петар Богојески по социјалните мрежи!

Барањето на Бугарија за забрана на македонскиот јазик во ЕУ е фашизам во 21от век!!!