fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Богојески: Се исполни идеалот на Организацијата!

МК & ЕУ 🇲🇰🇪🇺🎉

Приказната започна…
Ставени сме на шини… сега се знае возот во кој правец оди!
Следниве 10+5 години имаме само една работа – полна европеизација на државата и општеството, напишпа на својот ФБ профил Петар Богојески – Македонски концепт.

Богојески додава:

Полека, но сигурно, се исполнува идеалот на Организацијата… македонска држава во друштво со просперитетните, слободни, демократски држави! 🔴⚫️

Честито Македонци, без разлика кој етнички, религиски, политички и др. вид на идентитет го носите во себе! Успеавме!!!

фото: ФБ Петар Богојески