fbpx
Сѐ за политика на едно место!

(ВИДЕО) Богојески: Доколку „Македонски концепт“ одлучува во оваа земја, политичари со поведение како господин Рамиз Мерко ќе исчезнат од политичката сцена!

На крајот од денешниот караван на Македонски концепт Богојески од Струга порача:

-Доколку Македонски концепт одлучува во оваа земја, политичари со поведение како господин Рамиз Мерко ќе исчезнат од политичката сцена!