fbpx
Сѐ за политика на едно место!

(ВИДЕО) Насковски: Ова е последна шанса за нормална држава, Заокружете бр 10

Ги повикуваме сите слободни граѓани, конечно да направат разлика. Доста трпиме, на нашето општество му треба Слобода, Спокој и Солидарност. Ова е последна шанса за нормална држава. Заокружете бр 10 за „Македонски концепт“, порача од Охрид, носителот на листата за ИЕ 5 од „Македонски концепт“ Стево Насковски.