fbpx
Сѐ за политика на едно место!

(ВИДЕО) Насковски: Тие нека се натпреваруваат во тоа кој е помал или поголем крадец , но ние ќе воспоставиме нови стандарди во политиката

Пред вас е последната шанса за градење на нормална држава. Тоа успешно ќе се направи само врз основа на реална понуда на нови и проекти и замисли кои нема да бидат презентирани за политички поени, туку за подобро секојдневие. Нашите конкуректи, а последниве 30 години владејачки партии ќе ве убедуваат дека сите крадат, дека сите практикуваат непотизам и дека треба да го изберете помалото зло. Но, не сме сите исти. Тие нека се натпреваруваат во тоа кој е помал или поголем крадец , но ние ќе воспоставиме нови стандарди во политиката, истакна меѓу другото носителот на ИЕ5 од „Македонски концепт“, Стево Насковски.