fbpx
Сѐ за политика на едно место!

ВМРО се враќа наскоро, кој може нека се спасува, ќе биде гадно!

Вчера на социјалните мрежи се засили реториката на закани и навреди, испратени од учесниците на протестот, очигледно мотивирани од говорот на омраза на лидерот Мицкоски. кој освен закани и омаловажувања, друга порака и не испрати.

„ВМРО се враќа наскоро, кој може нека се спасува, ќе биде гадно!“ порача активист на Обновата на Мицкоски и учесник на протестот кон граѓаните кои се информираат од Политика. На прашањето „А што ќе се случува, да не силувате, тепате, убивате… од што да се спасуваме“, активистот на Мицкоски одговара „од се по малку“.

ВМРО ДПМНЕ е заложник на тешко исфрустрирани луѓе, кои ја оставија Македонија без опозиција.