fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Животот на Трамп во опасност?

После информациите дека претседателот на САД Донал Трамп и првата дама Меланија Трамп се заразени од Ковид – 19, се погласни се анализите на сите медиуми ширум светот за реалната опасност по животот на американскиот претседател, базирани на фактото за неговата возраст и телесна тежина од 115 кг, со што спаѓа во групата на висок ризик.

Дали претседателот Трамп лесно ќе го надмине и овој предизвик , останува да видиме.