fbpx
Сѐ за политика на едно место!

За време на полициски час, во Охрид обид да се ограби „Тинекс“

Засега непознати сторители додека траел полицискиот час околу 3 часот после полноќ со камен ја искршиле влезната врата на супер маркетот на „Тинекс“ на улица „7-ми Ноември“ во Охрид. Од нападот искршена е вратата и не е причинета друга штета, а арамиите не украле ништо вредно.

фото: Архива