fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Изгребан автомобилот на пратеничката Александрова пред Собранието

Оштерено возилото на пратеничката Емилија Александрова кое било паркирано во близина на Собранието. Возилото било изгребано од двете страни, а полицијата врши увид.

Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата претходно преку соопштение се изјасни дека ќе гласа позитивно за Законот за Јавно обвинителство.

фото: Архива