fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Се руши дивоградбата кај Мавровка

Во моментов почнува уривањето на дивоградбата кај трговскиот центар Мавровка.

Вчера на владината седница беше одлучено нелегалната градба да ја урива претпријатието „Македонија пат“.

Дивоизградениот објект никна на местото на некогашното кафуле „Фонтана“, кое во мај изгоре во пожар и тоа среде полициски час.

Видео Алсат