fbpx
Сѐ за политика на едно место!

СКАНДАЛ: Уникатно јавно извинување – Бунтур му се извини на Мицкоски!

Јавно извинување!!!🙏🏼

Во врска барањето на Христијан Мицкоски да престанам да дејствувам на политичка сцена, а испратено преку дотичната “четничка” Иванка Ива Додовска Василевска Македонска… и уште Бог знае каква, изјавувам:

Јавно се извинувам на сите Македонци (граѓаните на Македонија), што не направив дополнителни напори да Ве куртулам од вакви бандити и предавници на Македонија!!!

Ветувам дека целиот живот ќе го посветам на изградба на силна македонска држава, без изгубени душички во неа, особено на политичката сцена! Се гледаме на дуел со Мицкоски, каде и да посака… на ТВ… на суд… на улица… нека избира слободно!!!

Срамно е Христијан да се криеш зад жена и да ја злоставуваш во лична политичка агенда!

#дајаослободимемакедонија

објави Богојески на официјалната ФБ страна!