Сѐ за политика на едно место!

Скопје грми!!! Протест на ВМРО ДПМНЕ на кои се собраа сите 243 активисти лојални на лидерот Мицкоски!

Вечерва во Скопје се одржува протест за правда, во организација на ВМРО ДПМНЕ. Забележано беше огромно присуство на сите 243 членови и активисти на партијата, лојални на лидерот Мицкоски.

Во прилог слики од местото на настанот: