fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Српскиот Крал другарувал со Хитлер!!!

Фактите говорат дека покрај бугарскиот Цар Борис III и српскиот Крал Петар II Караѓорѓевиќ другарувал со Хитлер и му давал подршка Југославија да биде на страната на Нацистичка Германија.

Бугарскиот Цар Борис III со Хитлер
Српскиот Крал Петар II со Хитлер