fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Тело во распаѓање пронајдено во поранешна сендвичарница во Скопје

Машко тело во фаза на распаѓање денеска е пронајдено во поранешната сендвичарница „Густав“, на Ул. „Дрезденска“ во Скопје.

Идентитетот на починатиот сѐ уште не е утврден, се претпоставува дека станува збор за бездомник кој престојувал во некогашната сендвичарница, бидејќи во просторијата имало импровизиран кревет.

Извор: Алсат