Сѐ за политика на едно место!

(ФОТО) Блажески: Улица или река, како изгледа “Курајчка мала” во 21 век во село Лескоец – дали е ова нормално?

Ево како изгледа “Курајчка мала” во 21 век во село Лескоец. Жителите кои секојдневно поминуваат овде ни се пожалија за проблемот кој го имаат, истакна кандидатот за пратеник Томе Блажески од ИЕ 5 од „Македонски Концепт“.

„Да се запрашаме дали е ова нормално и дали ќе имаме услови за живеење после 15-ти Јули? прашува кандидатот за пратеник Томе Блажески.