fbpx
Сѐ за политика на едно место!

(ФОТО) Се појави фотографија на која муфтијата Реџепи за рака држи млада девојка, дали ова е неговата нова сопруга?

Фотографија на која е Муфтијата на Исламската верска заедница Сулејман Реџепи во друштво на млада девојка со која се држи за рака се појави на социјалните мрежи од како претходно беше објавена вест дека Реиз Ел Улема Хаџи Сулејман Ефенди Мустафа Реџепи се жени со 50 години помлада девојка.

Интересно е што таа на фотографијата носи часовник, за кој веќе се шпекулира дека е часовникот „Ролекс“ за кој Реисот јавно кажа дека му е подарок од бизнисмен од Охрид, кој во знак за благодарност за тоа што реисот купил станови во зградата изградена од бизнисменот му подарил скапоцен часовник „Ролекс“.