Богојески распали по Бугарија!!!

Бугарија едноставно мора да го признае македонскиот јазик, жестоко распали Петар Богојески по социјалните мрежи!

Барањето на Бугарија за забрана на македонскиот јазик во ЕУ е фашизам во 21от век!!!

Коментари (0)
Коментирај