СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА од Македонски Концепт : Ја поздравуваме одлуката на кандидатот Пендаровски да го истрча и вториот круг

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА 24 Април 2024 ГОДИНА Ја поздравуваме одлуката на кандидатот Пендаровски да го истрча и вториот круг Колку беше важна победата на кандидатката Гордана Силјановска Давкова во првиот круг,...

СПМ: Служејќи на разни геополитички интереси, Бујар Османи ГИ РУШИ мостовите меѓу соседите и Македонија, а сака да стане нејзин шеф

СООПШТЕНИЕ од СПМ „Единствено решение е избор на кандидатите на Коалицијата „Твоја Македонија“ кои се вистински застапници и бранители на македонските интереси„, се наведува во партиското соопштение. Социјалистичката партија на...