Митко Јанчев независен кандидат?

Кавадаречкиот градоначалник Јанчев и е познат на јавноста по неговиот судир со лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски, особено за време на последниот референдум. По тоа, Јанчев ја напушта позицијата...

ВАЖНО: Садизмот на СДСМ

Се сеќавате ли на оние „жената, децата во ендек...“, „се нервирам, едно убиство да не можеш да прикриеш“...? Од бомбите што ги емитуваше во јавност Зоран Заев? Проектот „Вистината за...