Во ЕУ не се оди со политичари како Пендаровски, кој не се извини за говорот на омраза кон Силјановска Давкова

Пендаровски не се извини за говорот на омраза кон професорката Силјановска, со тоа поттикнува таквото однесување да продолжи. Во ЕУ не се оди со политичари како Пендаровски. Во ЕУ се...

Силјановска Давкова: Говорот на омраза не им доликува, за мене возраста значи мудрост, знаење, искуство

Говорот на омраза не доликува на ниту една сериозна партија, ама не доликува воопшто на социјалдемократска партија, рече професорката Гордана Силјановска Давкова во своето обраќање пред граѓаните на Прилеп кои...