Хан и Могерини без одговор зошто нема ЕУ за Македонија

Јоханес Хан, поранешен еврокомесар за проширување, во Охрид истакна дека Северна Македонија служи како пример како се остваруваат целите. Според него, Договорот од Преспа е фантастичен пример како се решават...

Урбаната мафија го презема Скопје

Згради никнуваат над трасата за подземната улица на Јужен булевар во Скопје, а улицата уште не е готова. При презентацијата на проектот уште во 2012, беше кажано дека турскиот инвеститор...

ВАЖНО: Садизмот на СДСМ

Се сеќавате ли на оние „жената, децата во ендек...“, „се нервирам, едно убиство да не можеш да прикриеш“...? Од бомбите што ги емитуваше во јавност Зоран Заев? Проектот „Вистината за...
Social profiles