СКАНДАЛ ВМРО-ДПМНЕ бара ОЈО да го открие рекетарот од АНБ и дали Зечевиќ и Заре стојат зад оваа тешка афера?!

Дали изрекетираните 180.000 евра во име на вработен од АНБ требало да завшат кај Асаф Еисин? И дали Зечевиќ преку Еролд Муслиу и Заре Милошевски ги плаќа валканите кампањи на...