Митева објави документ за злоупотреба што ја направил Битиќи како вицепремиер – барал компаниите да гласаат за него!

Ова писмо е доказ за злоупотреба на позицијата вицепремиер и на државните ресурси во политичка кампања од страна на СДСМ. Имено Фатмир Битиќи, коносител во ИЕ 2 на 29 април...