(ВИДЕО)„Македонија треба сама да зачекори кон ЕУ, а не да чека на Брисел“ – интервју со Самуел Наумовски потпретседателот на Македонски Концепт

 Самуел Наумовски, потпретседател на Македонски концепт е млад, амбициозен Македонец кој со својата професионална кариера и образование во областа на меѓународните односи ќе работи на интеграција на Македонски Концепт во...