fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Анемична кампања

Ерих Марија Ремарк своевремено го напиша романот „На Запад ништо ново“. Фраза што денес, по којзнае кој пат ќе заклучам, важи и за нашата држава. Да, „на македонскиот фронт ништо ново“. Освен можеби по некој нов брендиран аутфит во