Сѐ за политика на едно место!

До нас е

Иако нашата земја направи крупни чекори во нејзиното етаблирање во евроатланските структури- Преспанскиот договор, со кое се пеши долгогодишниот спор за името на државата, Договорот со Бугарија, кои помогнаа да се подобри регионалниот