fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Кој се плаши од СЈО, а кој за СЈО ?

Улогата на СЈО во враќањето на вербата во правната држава е неспорен, иако за конечна оценка на неговата работа е рано да се зборува. Не е спорно и тоа дека на нашево општество сė уште му е потребно едно независно обвинителство кое ќе биде…