fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Македонскиот образовен систем – рефлексиите од истиот врз професиите и потребата од…

Многу често, се говори за адекватноста на нашиот образовен систем и за тоа какви карактеристики треба истиот да има, од колку делови и нивоа да се состои и какви и кои можности за избор да ги понуди на секој оној кој сака да го започне,…