fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Младиот ум и творештво се новите моќ и влијание

Денес, пронаоѓањето квалитетен кадар е реткост, не затоа што не постои, туку, често, условите, етиката, моралот и вредностите не се на завидно ниво, а тоа  не е доволно за развој и надградба на една млада личност, која се бори со…