fbpx
Сѐ за политика на едно место!
Пребарување по категорија

Без Категорија

Град Скопје со два милиони денари ќе го субвенционира чистењето оџаци во 2020.

– Градот Скопје наскоро ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2020 година. Со овој повик, Градот Скопје ќе надомести дел од трошоците на