СДС и ДУИ со своите кандидати ГО ПРЕКРШИЛЕ Изборниот законик – реагираат од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги апелира до радиодифузерите да престанат да ги емитуваат спотовите на претседателските кандидати каде се појавуваат малолетници, а од учесниците во изборната кампања да...