fbpx
Сѐ за политика на едно место!

Последни Објави

Милан Стојановски: Македонија мора да се ослободи од прангите на мафијата, досегашниве владејачки гарнитури покажаа не само дека не можат да се борат со неа, туку се и нејзини продолжени раце

Интервју со Милан Стојановски, кандидат на листа на пратеници за ИЕ 3 Милан Стојановски, Адвокат во РМ и Правен консултант за Имиграционо и Даночно право во САД. Магистер од областа на правото на интелектулна сопственост при

Александар Талевски: Политичкиот фактор треба да биде…

Интервју со Александар Талевски , кандидат на листа на пратеници за ИЕ 1 Александар Талевски е Дипломиран

Младен Спасков: Време е за почеток на суштински реформи во…

Интервју со Младен Спасков, кандидат за листа на пратеници за ИЕ 4 Младен Спасков е Дипломиран Офицер од родот

м-р Катерина Василеска: Секој поминат ден без промена на…

Интервју со м-р Катерина Василеска, кандидат на листа на пратеници за ИЕ 5 Катерина Василеска - Магистер

(ВИДЕО) Дали ќе биде Заев пак или Мицкоски исто ќе ни се…

„Кадровскиот потенцијал со кој располага Македонија на политичката сцена , на политичките партии и репрезентите на

Колумни

Системот треба да се менува

Автор: Стево Насковски, носител на листа на „Македонски Концепт“ за ИЕ5 Реална политичка понуда и реален политички баланс во Македонија не постои, погледнете ги медиумите: Заев честита Католички Велигден и Мицковски исто така,  за

Богојески: СЛОБОДА

Колумна на Петар Богојески за СЛОБОДЕН ПЕЧАТ Спокој и солидарност не може да постојат без постоењето на слободата, како суштински услов. Таа е изворот на нормалноста. Таа е сѐ што имаме. Тоа е причината зошто сме се одлучиле за

Ставров: Зборувате секојдневно за некоја демократија, но јас ниту ја чувствувам, ниту ја гледам,…

Автор: Иван Ставров Во последните 29 години, а посебно последниве 14 години, политиката и политичарите во Република Македонија станаа сензација и тема број 1 . Земаа толку голем замав и немилосрдно пуштија толку

Секогаш во Македонија победува В.М.Р.О.

Автор: Стево Насковски, носител на листа на „Македонски Концепт“ за ИЕ5 30 март 2020 година знамето на Македонија се крена свечено во седиштето на НАТО во Брисел со што Македонија и официјално стана 30-та земја членка на Алијансата.

Толеранција

Автор: Стефан Трајковски, политиколог Секогаш слушаме за помирување, за обединување, за консензус за оваа или онаа работа. Сетоа тоа се само зборови, кои имаат празно ехо во далечина. Потребна е конкретност во таа насока. Таа

Македонија

Бизнис