Професорката Силјановска Давкова повторно извојува победа – Антикорупциска бара да се стави во мирување приемот на слушетели во Академијата за судии и обвинители

Државната комисија за спречување на корупцијата попладнево донесе одлука со која и предлага на Академијата за судии и јавни обвинители да ја стави во мирување постапката за прием на 130...