Василевска: Граѓаните ќе го испратат во историјата водењето штетни политики на 24 април и на 8 мај 

Сметам дека периодот кој што измина беше доволно траорен што нема потреба дури ни политичарите да артикулираат, да кажуваат или да потенцираат одредени работи за да се разбере дека системот...