Повеќе ви се исплати да јадете кавијар и суши одошто домашно македонско сирење

Цените на пренхрабените производи константно се зголемуваат и покрај тоа што се создава лажен привид дека не се движат многу по нагорна линија, тврдат експертите по економија. Тие навестуваат тешка...