Мицкоски повика на македонско национално единство, обзнани мораториум на сите напади кон Левица и ЗНАМ, мораме да ја собориме оваа криминална власт

Нашето име е ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО - демократска партија за македонско национално единство. Тоа е многу силно име, кое не само заради историското ВМРО и континуитетот на кој се повикуваме како...