Пендаровски ПРЕМОЛЧИ сексуално вознемирување во АРМ, ќе премолчи и извинување кон Сијлановска

Ковачки за Пендаровски: Втор ден како Пендаровски Стево молчи за навредите кон Гордана Силјановска Давкова, навреди за сексистичка основа, навреди на мизогиниска основа. Но, што да очекува јавноста од човекот...