ПОЧНА ДА СЕ РАСПАЃА „ЕВРОПСКИОТ ФРОНТ“ НА ДУИ

Кандидатите Турци за пратеници кои се во коалиција со Демократската унија за интеграција (ДУИ) во рамките на „Европскиот фронт“ не делат заеднички вредности, па по изборите ќе ја напуштат оваа...