Мисајловски: Со идната влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе има 50 милиони евра директна поддршка за спортот и 250 милиони за сите општини

На 24 април избравте Македонија повторно да биде на секој еден од нас, земја во која граѓаните ќе бидат задоволни. Ајде на 8 мај да им дадеме црвен картон и...