Димитриеска Кочоска: Програма на ВМРО-ДПМНЕ е направена да ја градиме државата од почеток, затоа што оваа власт целосно ја распадна

После распадната држава, нема што реформско, почнуваме да ја градиме од почеток. Предизборната програма на ВМРО-ДПМНЕ е направена да ја градиме државата од почеток. Тоа значи дека, покрај економијата која...