Милошоски ги повика граѓаните да гласаат за промена на власта за да нема уцени од ДУИ

Би сакал да изразам благодарност за поканата од страна на градоначалникот и соработниците на Општина Радовиш.  Од она што може да се забележи општина Радовиш во моментов има два крупни...