Ако на 8 мај граѓаните останат дома, Ахмети, Груби и Османи ќе продолжат да ја понижуваат Македонија

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ на денешниот митинг во Чешиново-Облешево во рамките на претседателската и парламентарата кампања побара на изборите на 8 мај сите граѓани да излезат да гласаат за ВМРО-ДПМНЕ...