Мицкоски: Секогаш кога во Македонија имаме влада на СДС, губат македонските граѓаните и Македонија

Секогаш кога во Македонија имаме влада на СДС македонскиот народ, граѓаните на Македонија и самата Македонија губат, се удира директно врз македонскиот идентитет. Секогаш кога имаме влада на СДС секогаш имаме по нешто коешто идентитетски губиме, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Ова се избори на кои граѓаните ќе изберат дали ја сакаат Македонија или не, Силјановска Давкова е вистинскиот избор!, пишува Мицкоски во својата објава.

Христијан Мицкоски