Пендаровски шири лажни вести, Чулев потпишал десетици решенија за колеги Албанци, нека го праша Муслиу дали како градинар бил на средба со Иванов?

Пендаровски продолжува да шири лажни вести, лично имам потпишано десетици решенија за колеги Албанци во Агенцијата за разузнавање, реагира на Фејсбук поранешниот министер за внатрешни работи Наќе Чулев. Интегрално Ви...