Се додека има горди Македонци и граѓани ние ќе чекориме напред – моќни пораки испрати Гордана Силјановска Давкова од Берово

Врв на султанатот Македонија е она што се случи во Владата? Сте чуле ли некој премиер, па и некој технички премиер да си го слави роденден со семејството во Владата....