Сајкоски: Во програмата „Платформа 1198“ за Битола предвидено е изградба на обиколница што ќе ја поврзува со Грција

Битола и битолчани ќе бидат во фокусот на идната влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ, најави Ѓорѓија Сајкоски, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на изборна единица 5. „За Битола се предвидени...

Битола е на највисоко ниво на агендата што ќе ја предводи владата на ВМРО-ДПМНЕ, порача Сајкоски од Битола

Битола е на највисоко ниво на агендата што ќе ја предводи владата на ВМРО-ДПМНЕ во следниот период. Битола ќе добие економски развој, Битола ќе добие нова инфраструктурна мрежа. За Битола...

Ни треба претседател како Силјановска, а премиер како Мицкоски – пораки од митингот во Битола

На Битола и на Македонија им се потребни промени. Македонија и вашиот град со својата посебност заслужуваат да бидат претставувани од човек како нашиот кандидат за претседател Гордана Силјановска Давкова,...