Ѓорчев: Ваков егзодус немало во македонската историја, Заев, Пендаровски и Ковачевски ни го приредија ова понижување

„Главниот наратив на кампањата на ВМРО-ДПМНЕ овие парламентарни и претседателски избори е промена. Промена на актуелната гарнитура, тоа е главниот наратив“, истакна Владимир Ѓорчев, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ во...